Cum am mai discutat în articolele anterioare, piața locală din China poate fi de ajutor utilizatorilor ce nu își permit un smartwatch obișnuit ce rulează Android Wear sau iOS dar pot intra în posesia altor produse ce folosesc software propriu companiilor dezvoltatoare. Vom discuta în continuare despre Zeblaze Crystal Smart Bluetooth Watch.

Zeblaze Crystal Smart Watch are un design elegant ce se va potrivi multor ținute dar oferă și funcții ce se pot găsi pe smartwatch-urile de top.

Ca și specificații, produsul folosește un procesor MediaTek MTK2502, deține 128MB capacitate a memoriei RAM, 64MB spațiu intern de stocare, Bluetooth 4.0 pentru a conecta ceasul cu un smartphone ce rulează Android sau iOS.
Alte detalii mai includ rezistența la apă IP65, funcții de apelare, contacte, control la distanță pentru sunet sau camera foto dar și unelte fitness ca pedometru, monitorizare a somnului sau ecran cu diagonala de 1,54 inci ce oferă o rezoluție de 240×240 pixeli, baterie cu capacitatea de 280mAh și folosește o curea de piele.

Chiar dacă specificațiile par destul de modeste, dispozitivul are un preț de aproximativ 65$ pe magazinul online gearbest.com iar folosind codul promoțional „ZC” puteți obține o reducere de 3$.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.