LG a lansat noua tabletă G Pad de 10,1 inci

LG G Pad II

Deși mai sunt câteva zile până la IFA 2015, eveniment care are loc în Berlin, unele companii și-au făcut anunțată artileria grea pentru a atrage atenția consumatorilor. Acesta este și cazul companiei LG, care a anunțat lansarea noii tablete din seria G Pad. Cu toate că lansarea propriu-zisă va avea loc la Berlin, LG a publicat o serie de imagini cu noul dispozitiv, imagini însoțite de câteva specificații.

LG G Pad II 10.1 va avea un ecran LDC de 10 inci cu o rezoluție de 1920 x 1200, procesor Qualcomm Snapdragon 800 SoC care va rula la o frecvență de 2,26 GHz, 2GB memorie RAM, 16GB memorie internă, care poate fi mărită prin intermediul unui card microSD și o baterie de 7.400 mAh.

Tableta este echipată cu o cameră foto de 5MP pe spate, una cu senzor de 2MP pe față, și, în funcție de model, Wi-Fi și LTE 4.

LG G Pad II 10.1 va rula sistemul de operare Android 5.1 Lollipop și va beneficia de caracteristica Dual Window, pe placul celor care doresc să facă multi-tasking, dar și Microsoft Office preinstalat și 100GB disponibili în One Drive, gratuiți pentru următorii 2 ani.

Tableta va fi disponibilă în Europa și Koreea, după lansarea sa oficială la IFA Berlin. Prețul la care va putea fi achiziționată nu este încă cunoscut.

      

Alte articole

1 ComentariuComentează

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus