Deși mai sunt câteva zile până la IFA 2015, eveniment care are loc în Berlin, unele companii și-au făcut anunțată artileria grea pentru a atrage atenția consumatorilor. Acesta este și cazul companiei LG, care a anunțat lansarea noii tablete din seria G Pad. Cu toate că lansarea propriu-zisă va avea loc la Berlin, LG a publicat o serie de imagini cu noul dispozitiv, imagini însoțite de câteva specificații.

LG G Pad II 10.1 va avea un ecran LDC de 10 inci cu o rezoluție de 1920 x 1200, procesor Qualcomm Snapdragon 800 SoC care va rula la o frecvență de 2,26 GHz, 2GB memorie RAM, 16GB memorie internă, care poate fi mărită prin intermediul unui card microSD și o baterie de 7.400 mAh.

Tableta este echipată cu o cameră foto de 5MP pe spate, una cu senzor de 2MP pe față, și, în funcție de model, Wi-Fi și LTE 4.

LG G Pad II 10.1 va rula sistemul de operare Android 5.1 Lollipop și va beneficia de caracteristica Dual Window, pe placul celor care doresc să facă multi-tasking, dar și Microsoft Office preinstalat și 100GB disponibili în One Drive, gratuiți pentru următorii 2 ani.

Tableta va fi disponibilă în Europa și Koreea, după lansarea sa oficială la IFA Berlin. Prețul la care va putea fi achiziționată nu este încă cunoscut.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Un comentariu

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.