Free cookie consent management tool by TermsFeed

La mulți ani Windows 95! În urmă cu 20 de ani de la lansarea Windows 10 – într-un loc și vremuri diferite – Microsoft a lansat Windows 95.

Acesta este cel mai important lucru de la Coca-Cola

Aceasta a fost reacția multora ce au participat la grandioasa lansare dar și a celor ce au cumpărat Windows 95 pentru 210$ pe data de 24 August, 1995, în urmă cu exact 20 de ani.

Cu o lună în urmă, Microsoft a lansat Windows 10 iar compania nu a făcut nici o referință la lansarea Windows 95. Microsoft a devenit o companie foarte diferită față de cum era în urmă cu 20 de ani dar, chiar și atunci, era o companie pe cale să domine industria producătoare de unități de calcul.

Steve Balmer era CEO, Steven Sinofsky conducea dizivia Windows iar strategia companiei proteja franciza Windows cu orice cost. Nu cu mult timp în urmă, ne întrebam cu toții dacă Microsoft va lansa noul Windows 10 pe data aniversării Windows 95.

Industria noastră nu respectă tradiția, respectă doar inovația” a spus Satya Nadella, la scurt timp după ce a fost numit CEO al companiei, în Februarie 2014.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.