Free cookie consent management tool by TermsFeed

Germania a aprobat achizitia companiei de securitate BlackBerry: Secusmart dupa semnarea unui acord impotriva spionajului cu producatorul Canadian de dispozitive mobile.

Secusmart ofera telefoane speciale oficialilor guvernului Germaniei, telefoane ce ofera o mai mare securitate. Presa din Germania a scris ca BlackBerry a fost de acord sa ofere tarii acces la codul sursa al solutiilor software.

Publicatiile NDR, WDR si Sueddeutsche Zeitung au scris ca BlackBerry au oferit Germaniei asigurarea ca nu este obligata sa ofere nici un fel de date confidentiale altor state.

Purtatorul de cuvant Johannes Dimroth a refuzat sa comenteze public aceasta intelegere dar a spus ca „am reusit sa ne protejam interesele de securitate.„. Germania a reactionat manios anul trecut atunci cand documentele facute publice de Edward Snowden care aratau ca NSA a avut ca tinta telefonul cancelarului Angela Merkel.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.