Free cookie consent management tool by TermsFeed

Mediul digital se schimba intr-un ritm accelerat, tehnologia avanseaza pe zi ce trece si patrunde treptat in toate activitatile zilnice. Companiile si utilizatorii trebuie sa fie la curent cu noile tendinte si platforme pentru a creste eficienta si a raspunde tuturor asteptarilor.

Future of Media revine cu o noua editie pe 9 decembrie 2014, evenimentul va avea loc la Howard Johnson si isi propune sa prezinte tendintele si oportunitatile din media si advertising pentru anul 2015. Evensys impreuna cu Vodafone si Bitdefender aduc in prim plan idei inovatoare din media, advertising si mobile.

Future of Media promite o editie complexa si interactiva, unde participantii vor avea ocazia sa fie conectati la pulsul noutatilor din tehnologie si comunicatii si vor vedea care sunt cele mai utile instrumente media si care va fi viitorul platformelor mobile.

Future of Media va reuni specialisti din media, telecom, tehnologie, advertising, marketing, precum si jurnalisti si bloggeri tech.

Cei care isi doresc sa participe la eveniment vor beneficia de mai multe modalitati de inscriere. Bloggerii sau reprezentantii media se pot acredita la intregul eveniment, iar cei din companiile de comunicare, advertising sau media planning isi pot asigura un loc pe baza unei taxe de participare.

Future of Media este organizat de Evensys in colaborare cu Vodafone si Bitdefender, partenerii principali al evenimentului.
Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul oficial: futureofmedia.ro

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.