Ca urmare a lansarii laptopurilor de gaming Aorus X3 si X3 Plus, Gigabyte a lansat si o versiune actualizata pentru laptopul de gaming P34W. Ca si Aorus, singura schimbare pe care Gigabyte a facut-o in noua versiune a dispozitivului a fost imbunatatirea graficii videi adaugand o placa Nvidia GeForce GTX 970M.

Restul specificatiilor a laptopului Gigabyte P34W v3 raman identice cu cele ale versiunii anterioare iar acestea sunt: Procesor Intel Core i7-4720HQ cu grafica integrata HD Graphics 4600, 8GB capacitate memorie RAM DDR3L (cu posibilitatea de upgrade pana la 16GB), stocare duala cu pana la 512GB spatiu pe SSD si pana la 2TB spatiu pe HDD.

P34W v3 are un ecran cu diagonala de 14 inci ce ruleaza o rezolutie FullHD alaturi de noua placa video cu 3GB capacitate memorie, camera video HD, conectivitate WiFi 802.11 ac/b/g/n, Bluetooth 4.0, LAN Gigabit, HDMI, cititor de card, 4 sloturi USB 3.0 si D-Sub.

Laptopul ruleaza sistemul de operare Windows 8.1 Pro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.