Gionee M2017 are două baterii a câte 3500mAh

Gionee M2017

Chiar dacă este perioada sărbătorilor și majoritatea producătorilor sunt în pauză asta nu înseamnă că toți merg pe același principiu. Producătorul local din China, Gionee, a lansat un nou smartphone impresionant.

Gionee M2017 are ca punct central de atracție bateria sa, de fapt ambele sale baterii deoarece noul dispozitiv are două baterii cu o capacitate de 3500mAh fiecare. Telefonul are două baterii cu o capacitate totală de 7000mAh care ar trebui să fie mai mult decât suficientă pentru a oferi până la 26 de ore de redare continuă a clipurilor video.

M2017 are o ecran cu diagonala de 5,7 inci și este capabil să afișeze o rezoluție de 2560x1440pixeli. Specificațiile dispozitivului includ un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 653, 6GB capacitate a memoriei RAM și până la 256GB spațiu intern de stocare. Camera foto principală etse un hibridă și folosește doi senzori foto: un senzor de 12MP și unul de 13MP iar camera foto secundară are un senzor de 8MP.

Gionee M2017 are un senzor pentru citirea amprentei, nu are un slot pentru extinderea capacității de stocare, nu are o mufă de 3,5 mm pentru căști, are un capac din piele pe spate și rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow.

Compania va lansa două iterații ale noului smartphone pe piața locală din China. Una din variante va avea 128GB spați intern de stocare și se va comercializa cu aproximativ 1.000$ iar una va avea 256GB spațiu de stocare și va ajunge în magazine la un preț de aproximativ 2.440$.

Prețurile sunt destul de mari, mult prea amri așa că ne putem gândi la faptul că Gionee lansează noul smartphone pentru un anumit segment de piață și nu este destinat consumatorilor de rând. Nu avem informații referitoare la disponibilitatea produsului pe alte piețe internaționale.

         

Alte articole

1 ComentariuComentează

  • Chiar sunt curios daca celor de la Allview le va trece prin cap sa rebranduiasca acest telefon si sa il aduca in Romania. In orice caz, nici nu vreau sa ma gandesc la ce preturi o vor face.

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus