Google a actualizat doua aplicatii din portofoliul sau, atat Google Drive cat si Google Play Newsstand au primit imbunatatiri. Solutia de stocare in cloud primeste o noua modalitate de a scana si a incarca fisiere iar Newsstand primeste suport pentru mai multe limbi. Ambele aplicatii au primit cateva rezolvari de functionalitate.

Google Drive a primit cateva imbunatatiri pentru Android. Utilizatorii au suport pentru fisierele animat GIF, aplicatia are un nou widget pentru scanarea documentelor direct in spatiul Drive. Noul widget 1×1 pentru Android reprezinta o comanda rapida pentru scanarea documentelor direct in Drive.

Newsstand primeste prima actualizare de cand Google a combinat serviciile Currents si Play Magazine. Aplicatia primeste suport pentru 47 de limbi noi dar si un widget. Un bonus este faptul ca noul widget disponibil poate fi redimensionat. Pentru telefoane, aplicatia are si o optiune „mini card” ce ofera o previzualizare a noutatilor – asemanator unui feed RSS.

Va reamintim ca publicatia TechCafe va ofera posibilitatea de a fi citita prin intermediul  aplicatiei Google Play Newsstand, pentru mai multe informatii accesati pagina: Techcafe in Google Play Newsstand.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.