Nexus 8, viitoarea tableta creata de Asus pentru Google, apare in mai multe stiri de pe web. Un articol sugereaza ca aceasta se va lansa in primavara si, pe baza acestor zvonuri, concepte ale noii tablete incep sa apara ca si cea din acest articol. Alte articole similare sustin ca Google Nexus 8 va evita competitia de pret pe segmentul tabletelor de 7 inch.

Producatorii hardware din Taiwan” sustin ca Nexus 8 se va lansa pana la sfarsitul lunii Aprilie, mai putin de 3 luni. Livrarile initiale vor fi in jur de 1 milion conform aceleasi surse citata de Digitimes. Crearea unei noi tablete in parteneriat cu Asus va reprezenta o a 3-a colaborare intre cele doua mari companii, modelul lansat in anul 2013 nu a ajuns la aceeasi performanta in vanzari ca si modelul anului 2012, probabil din cauza competitiei segmentului de piata reprezentat de tabletele cu ecrane de 7 inch.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.