HTC va lansa mai multe accesorii pana la sfarsitul anului

In anul 2014, HTC se concentreaza pe dezvoltarea mai multor dispozitive. Dupa ani de cercetari, compania va lansa primul sau accesoriu pana la sfarsitul anului.

Pentru a rezolva problemele pe care compania le-a intampinat in anul care a trecut, HTC a promis extinderea gamei de produse si o concentrare mai mare a atentiei asupra pietii.

Dupa “ani de dezvoltare si provocari tehnice”, HTC este de parere ca a rezolvat o parte din problemele de baza care afecteaza experienta utilizatorilor in materie de accesorii, inclusiv durata de viata a bateriei:

“Acum multi ani, am inceput sa ne indreptam atentia asupra ceasurilor inteligente si a accesoriilor, insa am considerat ca trebuie sa rezolvam problema bateriei si a iluminarii ecranului LCD. Acestea sunt problemele principale intampinate de utilizatori.”

Nu este prima data cand HTC vorbeste despre accesorii. In octombrie 2013, compania a declarat ca va lansa un smartwatch cu Android si camera foto pana la jumatatea anului 2014. La momentul respectiv, CEO-ul Peter Chou numea smartwatch-urile existente pe piata “pacaleli”, facand aluzie in mod direct la Samsung Galaxy Gear.

Vom vedea anul acesta daca se vor si tine de cuvant.

         

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus