Google a inceput testarea Android L pe dispozitivele Nexus

android l pe nexus

Informatia a fost descoperita pe site-ul code.google.com iar aceasta dezvaluie faptul ca Google lucreaza la portarea noului Android L pe dispozitivele Nexus. Detinatorii Nexus 4, telefonul ajuns pe piata in anul 2012, se pot bucura deoarece se pare ca Google nu a abandonat acest dispozitiv inca.

LRW52G este numarul specific al Android L ce ruleaza pe Nexus 4, destul de similar cu numarul LRW66E al Android L ce ruleaza pe Nexus 5. Momentan, o versiune de previzualizare pentru dezvoltatori este disponibila pentru dispozitivele Nexus 7 (2013) si Nexus 5.

Cu toate ca acest fapt nu reprezinta o siguranta pentru detinatorii de telefoane Nexus 4 dar poate reprezenta o mare sansa ca telefonul sa primeasca si el aceasta actualizare pentru sistemul de operare Android.

Luand in calcul noile informatii ne putem astepta ca Google sa lanseze o actualizare pentru cel putin un dispozitiv Nexus pana la sfarsitul acestui an. Google sustine ca noua varianta a sistemului de operare Android, Android L, va cripta datele inca de la instalare si nici macar acestia nu pot accesa datele utilizatorilor (cel putin asa sustin reprezentanti ai companiei).

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus