Se pare ca marea colectia Google pentru Street View a fost mai ocupata decat de obicei, gigantul web a anuntat miercuri ca a adaugat inca 1001 de destinatii din intreaga lume ce nu erau acoperite de serviciu.

In noile date, Google continua sa isi extinda acoperirea oferita de Street View cu noi locatii, incluzand peisaje sau cladiri istorice si pana la stadioane sportive.

Intr-un articol postat pe blogul oficial, manager-ul de program al Street View, Deanna Yick, a specificat cateva noi locatii de pe glob incluzand Asia, Europa, America Latina, Statele Unite si Canada. Masinile cu camere ale companiei din Mountain View au parasit parcarile multa vreme in ultima perioada, adaugand date imense adaugand chiar si locatii off-road.

Cateva din noile aparitii in Street View sunt: Marina Bay Waterfront, Fullerton Heritage Promenade, puteti face chiar si o vizita virtuala la zoo, Locatii de pe coasta de est a Statelor Unite ca Mark Twain House & Museum din Hartford, CT, Isaac Bell House din Newport, RI, Cape Henry Lighthouse din Virginia si casa istorica Vermont State.

Fanii fotbalului pot explora stadionul Brazilian Vila Belmiro, casa echipei Santos, legenda Pelé apropae ca si-a petrecut intreaga sa cariera acolo.

Peste toate, aceasta este o actualizare impresionanta iar Google este determinat sa ofere vacante din fata PC-ului sau sa va planificati vacantele folosind Stree View facandu-va o impresie a ceea ce ati putea vizita. Google a anuntat recent ca strange date din Insulele Galapagos pentru Street View si planuieste sa le includa in serviciu in urmatoarele luni.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.