Office 365 pentru iPhone este disponibil in App Store

Office 365 a ajuns in sfarsit pe iPhone, Microsoft a lansat o versiune a pachetului Office Mobile pentru sistemul de operare iOS de la Apple. Office 365 este disponibile pentru iPhone, nu si pentru iPad, “Is” este disponibil pentru descarcare gratuita incepand de astazi din App Store, necesita o inscriere la Office 365, ofera acces la Word, Excel si Powerpoint, vizualizarea si editarea documentelor. Este posibila crearea unui nou document Word sau Excel direct de pe iPhone.

Fisierele stocate pe SkyDrive, SkyDrive Pro si SharePoint sunt toate accesibile. In toate documentele puteti vizualiza chart-uri, animatii, forme pe langa SmartArt Graphics. Comentariile din Excel si fisierele Word pot fi adaugate si avem suport pentru editare de baza.

Fisierele pot fi trimise via email sau salvate in cloud. Este posibila sincronizarea unui document in iPhone si apoi editarea lui in mod offline, schimbarile vor fi actualizate la urmatoarea conexiune realizata.

Microsoft a inceput sa faca pasi marunti catre iOS iar disponibilitatea Office 365 reprezinta cel mai mare pas facut de companie.

Office 365 are pretul de 9.99$ lunar pe baza de contract sau 99.99$ pentru un contract incheiat pe un an intreg.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus