In general, actualizarile aplicatiilor nu sunt o veste tocmai entuziasmanta, dar noua versiune a Google Drive care a aparut astazi are destul de multe lucruri bune pentru a ne atrage atentia, inclusiv o caracteristica video streaming la indemana.

Bineinteles ca actualizarea vine cu rezolvari ale unor erori (niciuna nu merita mentionata) si imbunatatirea performantelor aplicatiilor, dar ceea ce ne intereseaza pe noi sunt noile caracteristici.

Prezentarile au in sfarsit parte de sistemul multi-touch (pinch-to-zoom), si, avand in vedere ca documentele sunt, in general, facute pentru a fi proiectate cu ajutorul unui video proiector pe un ecran mare, ca ele contin, de cele mai multe ori, mici detalii, implemenatarea acestui sistem inseamna un pas mare in usurarea lucrului cu Google Docs pe un smartphone.

Daca vreti sa face o multime de filmulete video si doriti sa le pastrati, fara a le posta neaparat pe YouTube™, noua caracteristica video streaming a Google Drive este ceea ce aveti nevoie. Dupa ce ati incarcat clipurile, nu mai este nevoie sa descarcati anumite fisiere pentru a le putea rula, ci puteti sa vizionati orice inregistrare intr-o secunda. Aceasta caracteristica era intalnita la dispozitivele care rulau Honeycomb.

Noul Google Drive este acum disponibil in magazinul Google Play™.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.