Free cookie consent management tool by TermsFeed

Google™ a oferit mult asteptatul gadget Google™ Glass unor dezvoltatori pentru a crea mai multe aplicatii.

Cu toate acestea, compania cu sediul central in California nu a anuntat inca data exacta la care acest dispozitiv inteligent va fi lansat.

google glass

„Oferim cateva exemplare dezvoltatorilor… pentru ca acestia sa creeze folosindu-se de platforma Google Glass pentru ca noi sa ne putem da seama ce aplicatii mai putem adauga celor pe care deja le avem”, a spus Nikesh Arora atunci cand a fost intrebat despre data de lansare a ochelarilor.

„Deja au fost prezentati. Exista oameni care s-au inscris deja pe lista pentru a-i achizitiona. Le-am cerut oamenilor sa ne spuna de ce isi doresc sa aiba Google Glass. Am primit raspunsuri de la multi si am ales un grup de persoane. Planul este sa le oferim ochelarii si sa-i lasam sa creeze aplicatii pentru acestia”, a mai adaugat acesta.

In februarie anul curent, Google a lansat un concurs in care le-a cerut participantilor sa completeze un formular – „ifihadglass” – in care sa spuna ce ar face cu aceasta tehnologie.

Intrebat despre lansarea gadget-ului, acesta a raspuns: „Nu am lansat ochelarii nicaieri in lume. Au fost oferiti unor dezvoltatori alesi de noi.”

Despre raspunsurile initiale de la dezvoltatori, acesta a spus ca „este prea devreme pentru un feedback”.

Legat de utilizatorii vizati, Arora a declarat: „Ideea este sa oferim aplicatii pe care oamenii sa le gaseasca interesante„.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Un comentariu

  1. Avatar of i9250

    O miscare desteapta dar oricum…pana ajung acesti ochelari si in romania.si depinde si la ce pret…

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.