Google Helpouts s-a lansat oficial, disponibil pe desktop si Android

Primele stiri despre Google Helpouts s-au auzit in urma cu doua luni. Ca serviciu, Google Helpouts, reprezinta o noua modalitate de a primi ajutor prin intermediul Hangouts pe o varietate mare de subiecte: raparatii, bucatarie, fotografie, tehnologie etc. Vorbim de oameni reali ce ajuta pe altii printr-un video. Google a lansat noul sau serviciu: Google Helpouts astazi.

Aveti puterea de a alege de la cine sa primiti ajutor pe baza de calificari, disponibilitate, pret, rating si review. Google Helpouts nu este asemanator cu suportul tehnic (de exemplu al HP unde primit o persoana aleatoare sa va ajute), puteti alege de la cine sa primiti ajutor. Cu Google Helpouts aveti posibilitatea de a inregistra sesiunea de ajutor sau sa oferiti acces la desktop daca este necesra iar daca nu sunteti satisfacut veti primi garantat banii inapoi.

Momentan, in Google Helpouts sunt disponibile putine categorii dar peste timp acestea vor creste asa cum va creste si numarul de “helperi”, puteti gasi branduri de top ca Sephore, One Medical, Readbeacon si Rosetta Stone.

Serviciul Google Helpouts pare a fi mai potrivit pentru utilizare in versiunea desktop dar Google a lansat si o aplicatie ce este disponibila in Play Store.

Mai jos gasiti butonul de descarcare al aplicatiei din Play Store dar si un video demonstrativ.

Descarca Helpouts pentru Android din Play Store.

Surse: Google Blog / Google Helpouts

            

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus