Imagini cu Nokia Lumia 525, se va lansa la sfarsitul anului

Putem afla atunci cand Nokia pregateste ceva prin intermediul mesajelor Twitter ale utilizatorului @evleaks. Astazi am aflat despre viitorul Lumia 525, o trapta mai sus de popularul Lumia 520. In presa nu au aparut multe imagini cu Lumia 525 pana acum cateva zile, Lumia 525 vien intr-o imagine pentru presa de la Nokia dezvaluita de utilizatorul @evleaks.

Imaginea publicata ne arata designul noului telefon Nokia Lumia 525, acesta pare mai subtire fata de 520 si are colturi mai rotunjite. Putem observa si variatiile de culoare (rosu, galben si alb), aceasta sunt lucioase si nu mate cum sunt la Lumia 520. Zvonurile despre specificatiile tehnice ne vorbesc despre un procesor dual-core, 1Gb memorie RAM si o camera foto de 5 MP. Lumia 525 se va axa pe muzica dar nu stim sigur ce inseamna asta.

@evleaks mentioneaza si faptul ca acest nou smartphone de la Nokia se va lansa in 2013. Daca sunteti in cautare de un telefon low-cost cu Windows Phone atunci puteti astepta sezonul sarbatorilor, poate va fi disponibil atunci.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus