Google Nexus 6 “Shamu” se va lansa in aceasta luna

motox

Zvonurile despre noul smartphone sunt din ce in ce mai multe, in fiecare saptamana apar noi informatii despre Google Nexus 6. Potrivit Wall Street Journal, Google va lansa urmatorul smartphone varf de gama undeva in aceasta luna.

Nexus 6, un smartphone ca va avea numele de cod Shamu, va fi produs de Motorola si va folosi un ecran Quad HD cu diagonala de 5.9 inci. Ultimele informatii spun ca telefonul va avea un design similar cu ultima versiune a Moto X, un smartphone lansat de curand de Motorola.

Alte specificatii ale telefonului includ un procesor Qualcomm Snapdragon 805, 3GB memorie RAM, o camera foto principala cu un senzor de 13MP si o baterie cu capacitatea de 3200mAh. Google foloseste, de obicei, un nou dispozitiv pentru a lansa si o noua versiune a sistemului de operare Android asa ca ne putem astepta ca Nexus 6 sa ruleze Android L.

Alaturi de noul smartphone Nexus 6, Google va lansa si prima tableta dezvoltata impreuna cu HTC: Nexus 9. Ca si Nexus 6, Nexus 9 va rula Android L iar multe informatii sustin ca aceasta va folosi procesorul Nvidia Tegra K1.

Nu sunt prezente informatii despre pretul noilor dispozitive Nexus 6 sau Nexus 9.

                     

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus