Google a inlaturat necesitatea crearii unui cont Google+ pentru utilizatorii ce doresc un alt cont Google, potrivit Marketing Land. Cand un utilizator doreste sa isi creeze un cont Gmail, Google Docs sau orice alt cont Google, un nou buton „No thanks” permite saltul peste pasul crearii unui cont pe reteaua sociala a Google.

Crearea unui cont Google+ nu a fost niciodata un pas greu dar inlaturarea acestei obligatii emite un semnal in faptul ca Google este mai putin dedicat decat in trecut atunci cand vine vorba de a umple reteaua Google+ cu noi utilizatori. In luna Iulie, Google a permis utilizatorilor Google+ sa foloseasca alte nume ci nu cele reale.

Google nu a facut inca nici un anunt oficial despre starea retelei sociale Google+ dar entuziasmul companiei pentru aceasta pare sa scada. Seful Google+, Vic Gundotra fie a plecat fie a fost concediat in Aprilie iar de atunci reteaua sociala nu a mai fost la fel.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.