Iphone 6 si iPhone 6 Plus in oferta magazinului online eMag

iPhone 6 si iPhone 6 Plus

La scurt timp de la lansarea oficiala de catre Apple, telefoanele momentului, noile iPhone 6 si iPhone 6 Plus au ajuns in oferta magazinului online eMag.

Iphone 6 Plus se diferentiaza fata de fratele sau mai mic iPhone 6 printr-o diagonala mai mare a ecranului dar si stabilizare optica a imaginii, o baterie cu o durata de viata mai mare, un mod Landscape asemanator cu iPad si o rezolutie mai mare.

Ambele modele folosesc acelasi procesor A8 ce foloseste arhitectura pe 64 de biti iar ca specificatii acestea mai includ: conectivitate 4G la retea, NFC, WiFi, Bluetooth 4.0, GPS, sistem de operare iOS 8, blit, camera foto cu un senzor optic de 8MP, ecran cu diagonala de 4.7 inci pentru iPhone 6 si 5.5 inci pentru iPhone 6 Plus.

Pretul noilor telefoane incep de la 3500Lei pentru iPhone 6, modelul cu capacitatea a memoriei interne de 16GB si ajung pana la 4500 Lei pentru iPhone 6 Plus cu capacitatea interna de stocare de 16GB.

Pentru mai multe informatii despre oferta, specificatii si pret puteti accesa site-ul magazinului eMag: Iphone 6 si iPhone 6 Plus la eMag.

            

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus