Free cookie consent management tool by TermsFeed

Echipa Google Chromecast a lansat public kitul de dezvoltare software (SDK) ce va permite creatorilor de aplicatii sa integreze functiile de streaming ale Chromecast in orice aplicatie mobila. Momentan sunt 14 aplicatii compatibile cu Chromecast oferite de aplicatii cunoscute ca: Netflix, Hulu Plus, HBO GO, YouTube, Pandora dar si Plexi si VIVO.

Din fericire, utilizatorii de dispozitive Android si iOS nu vor astepta mult pana la aparitia aplicatiilor compatibile cu Chromecast. Chromecast nu are propriile reguli de aprobare al aplicatiile ce ii folosesc componentele asa ca aplicatiile dezvoltate vor avea nevoie doar sa respecte termenii App Store si Google Play.

Facebook ar putea adauga suport pentru Chromecast in noua aplicatie Paper, aplicatie ce permite utilizatorilor sa navigheze printre actualizari si povesti in stilul unei reviste. Mai este interesant de vazut cum lumea gaming va folosi streamingul prin Chromecast.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.