Free cookie consent management tool by TermsFeed

Compania de comunicari prin satelit, Iridium, a anuntat astazi Iridium GO!, un hotspot portabil pentru dispozitivele Android si iOS. Chiar daca dispozitivul este mai mare fata de hotspoturile traditionale WiFi, Iridium GO! are dimensiunile 4.5×3.25x.1.25 inch ar trebui sa va ganditi ca noul dispozitiv reprezinta ofera o conexiune prin satelit.

Sunetul si datele sunt routate prin intermediul aplicatiei Iridium GO!. Dispozitivul va ofera 4 ore de convorbiri, conform companiei. Nu este doar un router simplu, Iridium va dispune de un SDK ce poate fi folosit de dezvoltatori.

Parteneriatele initiale includ:

  • OCENS – transformarea GRIB si a datelor clasice despre vreme, datelor despre ocean si pescuit intr-o unealta atractiva de decizie
  • Global Marine Networks (GMN) – serviciu email optimizat pentru uz maritim
  • Satcom Direct – aplicatii mobile ce permit conectivitate pentru pasagerii in timpul zborului
  • Appareo Systems – dezvoltarea si creare de solutii electronice, solutii software si comunicari de date pentru aviatie si agricultura
  • DeLorme – comunicatii, informatii si aplicatii pentru siguranta
  • AIRSIS – solutii pentru industriile energetice si transport
  • JouBeh Technologies – producatorul de solutii hardware si software Innovative Iridium

Acesta nu este un produs de consum ce se adreseaza publicului larg iar pretul sau nu a fost anuntat dar ar fi undeva la 800 de dolari. Pentru cei ce au nevoie de comunicatii prin satelit va fi o optiune excelenta.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.