Google vrea sa recruteze membrii echipei Nike Fuelband pentru proiectul Nest

Odata cu alaturarea proiectului Nest in portofoliul Google, multe persoane au speculat ca noua divizie s-ar putea alatura echipei hardware a Google.

Compania avea ca tinta produse interconectate pentru casa, se credea ca Google incearca sa atenueze dependenta de partenerii hardware ca LG sau Samsung. Stirea ca Nest este interesata de echipa din spatele productiei si dezvoltarii defunctelor accesorii Nike Fuelband alimenteaza speculatiile anterioare.

Reprezentanti ai echipei Nest s-au intalnit cu persoane “ce ar fi putut face parte din” echipa Fuelband, potrivit TechCrunch. Un flyer, pe care il puteti vedea in imaginea de la inceputul articolului, a fost inmanat persoanelor ce au facut parte din echipa Fuelband in timpul unei conferinte ce a avut loc intr-o camera de hotel.

Nu ar fi nici un secret faptul ca persoanele ce au facut parte din dezvoltarea accesoriilor inteligente de la Nike si-ar dori sa plece din cadrul companiei dupa disponibilizarile ce au avut loc. Echipa Nest are planuri mari pentru viitoarele produse si au nevoie de tot talentul ce il pot obtine.

Via: AndroidCommunity

            

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus