Un nou zvon a aparut in presa ce sustine ca Apple este gata sa lanseze noi versiuni ale ultrabook-urilor MacBook Air saptamana viitoare. Acest zvon se potriveste cu informatiile din presa din aceasta luna ce sugerau ca linia de produse MacBook Air va suferi o schimbare importanta.

Apple ar putea include in viitorul MacBook Air un ecran Retina dar zvonurile din presa au sustinut ca laptopul de la Apple cu display Retina va fi lansat la sfarsitul acestui an. Potrivit informatiilor din aceasta saptamana, noile modele MacBook Air vor fi lansate saptamana ce urmeaza.

Surse de incredere sustin ca modelele MacBook Air cu ecrane de 11 si 13 inci ce vor fi lansate in curand vor include si specificatii actualizate dar, potrivit acelorasi surse, aceste modele nu vor include si ecrane Retina.

Cu siguranta fanii produselor de la Apple sunt nerabdatori si asteapta noile modele MacBook Air cu ecrane de inalta rezolutie Retina.

Sursa: Cult of Mac

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.