Free cookie consent management tool by TermsFeed

Programare, cafea și muncă în echipă pentru un weekend întreg! WebDev și 360HUB au organizat evenimentul de final al unei perioade de 3 luni de co-work și workshopuri, pe care l-au denumit “Hackaton”. În cadrul evenimentului, studenții WebDev au întâmpinat multe provocări tehnice legate de tehnologiile open-source.

În ultimele luni, proiectul WebDev s-a desfășurat în  weekend în cadrul 360HUB, un spațiu de co-work și networking antreprenorial. Studenții programului au învățat cum să abordeze diferite provocări tehnologice în zona software.

N-o să fie usor”, a spus profesorul WebDev, Dan Serban, înainte de Hackaton 2015. ”Munca în echipă aduce noi provocări, atât tehnice cât și interumane, iar acestea nu sunt evidențiate atunci când lucrezi singur”.

Alexandru Alexe, co-fondator 360HUB, a afirmat că “este incredibil câte putem învăța unul de la celălalt după doar 3 luni!. WebDev și 360HUB sunt două proiecte care au un obiectiv comun: Creștem împreună ca să avem success împreună”.

La rândul său, Laurențiu Oprea, celălalt co-fondator al 360HUB, a adăugat faptul că ”Hackaton-ul este cel mai bun exemplu care ilustrează viziunea noastră asupra unui spațiu de co-work. Demonstrează că nu este doar o idee ci chiar se intampla”.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.