Free cookie consent management tool by TermsFeed

În perioada 6-8 noiembrie, Timișoara Startup Hub, Asociația Banat IT și ARIES-TM, împreună cu rețeaua de comunități IT locale și o echipă de voluntari motivați și dedicați, organizează cea de a doua ediție a HackTM, cel mai mare hackathon de software și hardware din Sud-Estul Europei, dorind să reunească din nou, peste 500 de participanți.

HackTM este un hackathon de dimensiuni mari în domeniul software & hardware, ce își propune încă de la prima ediție, să fie un eveniment cu tradiție, ce are loc în fiecare toamnă la Timișoara. Ediția din acest an va fi organizată cu ajutorul partenerului principal Audials powered by RapidSolution Software, dar și cu sprijin din partea companiilor SafeFleet Telematics, Digital Education și Continental.

Participanții înscriși la acest eveniment, pasionați de inovațiile tehnologiei actuale: elevi, studenți, angajați sau specialiști din domeniul IT vor dezvolta proiecte individual sau grupați în echipe. Domeniile principale de acțiune sunt: city projects, automotive, eHealth, game development, open (IoT, hardware, mobile development și web development, etc.), dar și junior league coding.

Cele mai bune proiecte dezvoltate în cadrul hackathon-ului vor fi premiate cu diferite gadget-uri, bilete la conferințe internaționale, dispozitive hardware și o serie de alte premii speciale oferite de către sponsorii noștri. Iar co-organizatorul evenimentului, ARIES-TM și partenerul principal Audials powered by RapidSolution Software vor oferi tuturor membrilor echipei câștigatoare a marelui premiu câte un bilet la Mobile World Congress din Barcelona, în valoare de 800 EUR. Este important de menționat, faptul că biletul la conferința din Barcelona permite și participarea la marile hackathoane din cadrul evenimentului.

Locuri limitate! Data limita pentru înscrieri este vineri, 06 noiembrie 2015 (inclusiv).

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.