Hewlett-Packard Japonia a introdus pe piata un nou laptop convertibil mai subtire si mai usor

HP Elitebook Revolve 810

HP Japonia a lansat noul model convertibil de PC, HP EliteBook Revolve 810, pe 8 aprilie anul curent, laptop-ul convertibil in tableta putand fi achizitionat incepand cu luna mai. Comparandu-l cu cele deja existente pe piata, noul model este cu 32% mai subtire si 22% mai usor.

EliteBook Revolve 810 este un pc rotativ, care poate fi folosit atat ca laptop cat si ca tableta. Principiul care sta la baza acestui dispozitiv este conectarea tastaturii la ercanul touchscreen, care poate fi rotit orizontal la 180 de grade.

Acest model EliteBook Revolve 810 este o varianta imbunatatita a tabletei HP EliteBook 2760p. Pe langa grosimea si greutatea considerabil reduse fata de modelul anterior, acest nou laptop convertibil cu ecran rotativ are o carcasa din aliaj de aluminiu si magneziu si ecran Gorilla Glass 2, ceea ce ii sporeste rapiditatea.

HP Elitebook Revolve 810

EliteBook Revolve 810 are un ecran de 11,6 inci, cu o rezolutie de 1366×768 megapixeli si functie touch. Capacitatea de stocare a dispozitivului este de 128 GB SSD, iar memoria RAM este de 4 GB. Conexiunea este disponibila prin LAN (IEEE802.11a/b/g/n) si Bluetooth. Interfata externa de afisare este DisplayPort, dispune de doua USB 3.0 si slot microSD. Durata de viata a bateriei este de aproximativ 8 ore.

      

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus