Nokia Lumia 928

Zvonurile despre Nokia Lumia 928 continua sa se inmulteasca, ulimele venind de la un blogger italian care pretinde ca a reusit sa puna mana pe foaia de specificatii a dispozitivului.

Lumia 928, cunoscut si sub numele de Nokia Catwalk, se pare ca va avea aproape aceleasi specificatii ca Lumia 920, adica un procesor de 1,5 GHz, un ecran de 4,5 inci si 1 GB memorie RAM.

De asemenea, noul model de smartphone Nokia va avea o capacitate de stocare de 16 GB, o camera foto cu OIS de 8,7 megapixeli si o baterie nedetasabila de 2000 mAh. Singurele diferente sunt faptul ca noul Lumia 928 va fi mult mai subtire decat predecesorul sau, masurand 8,4 mm si faptul ca va fi disponibil si in alte retele.

Bloggerul precizeaza faptul ca inca nu cunoaste furnizorul, insa, pentru US, batalia se pare ca este ca si castigata de T-Mobile, desi, in trecut, zvonurile anuntau lansarea pe piata in magazinele Verizon a acestui model. Avand in vedere faptul ca in noile fotografii care infatiseaza dispozitivul lipseste carcasa de aluminiu – varianta care a aparut purtand marca Verizon – este posibil ca T-Mobile sa aduca pe piata priopria sa versiune a dispozitivului.

Aceeasi sursa anunta ca Nokia Lumia 928 va fi prezentat oficial pe 15 mai, urmand sa apara in magazine la sfarsitul lui iunie.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus