Free cookie consent management tool by TermsFeed

Caut ATM” este o aplicatie dezvoltata de o companie romaneasca (Awsome Studio) ce va permite sa localizati cel mai apropiat ATM din zona in care va aflati, permite localizarea oricarui ATM din tara. Aplicatia gratuita „Caut ATM” este disponibila pentru smartphone-urile Android si iOS (Apple iPhone, iPad).

Aplicatia romaneasca pentru smartphone caut atm

Folosind aceasta aplicatie puteti localiza nu mai putin de 7000 de ATM de pe teritoriul tarii ce apartin unui numar de 24 de banci.

“In urma review-urilor primite, am ales sa realizam un pas pe care noi il consideram esential  pentru a crea o aplicatie intr-adevar utila si de succes. Am integrat in noua versiune feedback-ul utilizatorilor atat cu privire la extinderea cautarii la nivelul intregii tari, cat si feedback-ul referitor la adaugarea unor caracteristici noi. Astfel, utilizatorii pot localiza mult mai eficient si rapid ATM-ul dorit.” declara Bogdan Chiritoiu – Executive Director Awsome Studio, developer al verisunii “Caut ATM” pe Android.

Aceasta aplicatie a fost lansata initial la nivel local, utilizand informatii si localizand ATM-uri pentru un numar limitat de banci din Bucuresti. In versiunile lansate in 2013 (2.0 pentru Android si 1.3 pentru iOS) aceasta aplicatie va ofera posibilitatea localizarii oricarui ATM din tara devenind o aplicatie practica, gratuita si uneori indispensabila pentru utilizatorii de smartphone-uri.

Aplicatia romaneasca pentru smartphone caut atm

Cateva cuvinte despre implementarile aplicatiei:

  • Cautarea unei locatii specifice
  • Localizarea a peste 7000 de ATM -uri din tara
  • Vizualizarea a mai multor ATM -uri in acelasi timp indiferent de banca
  • Afisarea in timp real a top 20 ATM -uri din zona
  • Gruparea ATM -urilor dintr-o zona pentru o navigare mai usoara
  • Vizualizarea detaliilor despre un anumit ATM
  • Posibilitatea navigarii catre ATM folosind Google Navigation (doar pentru Android)

Aplicatia „Caut ATM” este gratuita, aceasta poate fi descarcata pentru Android si iOS de la adresele:

Pagina oficiala a aplicatiei: Awsome Studio

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Un comentariu

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.