Hibridul Asus ce ruleaza atat Android cat si Windows 8 nu va vedea lumina zilei

Se pare ca pana la urma hibridele dual-boot ce ruleaza atat sistemul de operare Android cat si Windows 8 nu au un viitor promitator datorita presiunilor venite din partea Google si Microsoft.

ASUS a prezentat cu mandrie nou hibrid Transformer Book Duet TD300 la evenimentul CES ce a avut loc in luna Ianuarie a acestui an dar noi surse sugereaza ca hibridele laptop/tableta ce ruleaza Android si Windows 8 au fost anulate. Publicatia Wall Street Journal sustine ca presiunile venite din partea Google si Microsoft a cauzat acest proiect facandu-l “amanat pe o perioada nederminata”.

Aceste stiri reprezinta vesti proaste pentru Intel, partener al Asus in dinspozitivele mobile cu Android, ce a vazut in dispozitivele hibrid ca si Duet o sansa de a mari vanzarea de PC-uri. Duet era un dispozitiv destul de interesant; un laptop ce rula sistemul de operare Windows 8 in modul laptop si Android cand era folosit ca tableta.

Se pare ca Microsoft nu vrea ca sistemul sau de operare sa imparta acelasi dispozitiv cu Google iar Google cu siguranta nu va certifica dispozitivul deoarece nu este in intregime Android. Pentru motive ce nu tin de Asus, poate nu vom vedea vreodata Duet pe rafturile magazinelor.

                  

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus