Multi dintre noi devenim iritati atunci cand ne gadim la aplicatii ce pot fi utilizate pentru a ne urmari locatia sau pentru a receptiona apelurile si mesajele noastre. O companie denumita mSpy ofera astfel de solutii software pentru telefoane de ceva timp. Aplicatia poate captura texte, imagini, liste de apeluri sau coordonatele GPS.

Solutia software este destinata angajatilor si parintilor ce au dreptul legal de a urmari locatia persoanelor fata de care sunt responsabile si de a le monitoriza comunicatiile. Multi am putea spune ca aceasta solutie poate fi folosita intr-un mod neadecvat foarte usor de catre sotiile sau sotii gelosi, de catre persoane rau voitoare pentru a ne urmari iar lista poate continua.

mSpy a inceput sa vanda telefoane ce au deja preinstalate aplicatii pentru urmarirea activitatilor. Solutiile oferite de mSpy pot fi cumparate preinstalate alaturi de telefoane noi ca: HTC One, Nexus 5, Samsung Galaxy S4 sau iPhone 5S. Telefonul Galaxy S4 cu solutiile software de urmarire poate fi cumparat la pretul de 300$ alaturi de taxa de utilizare a serviciilor care este de 199$ anual, asta inseamna ca un Galaxy S4 va va costa nu mai putin de 500 de dolari.

Aplicatia functioneaza destul de bine, conform unui test, aceasta a fost capabila sa ofere informatii despre cladirea unde se afla o persoana dintr-un campus universitar. Compania producatoare stie ca solutiile dezvoltate pot fi folosite in scopuri infractionale dar aceasta declara ca ofera solutiile si ca utilizatorii sunt raspunzatori de modul in care le utilizeaza.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.