Gigantii tehnologiei Hewlett-Packard si Google au anuntat un plan in care acestia isi vor uni fortele sub banner-ul Google Apps.

HP a devenit reseller de aplicatii Google si va inlcude in dispozitivele sale ca PC-uri, imprimante si alte dispozitive IT, pachete software Google. Un lucru extra este ca HP va introduce si cateva aplicatii de management ce va simplifica setarile.
Aceasta este ultima mutare pe placa de sah pentru ca HP sa se apropie mai mult de Google, este interesant ca Microsoft a inceput sa isi construiasca singur dispozitivele hardware – tableta Surface. este deasemenea o mutare pentru a imbratisa Android si dispozitive hardware bazate pe Chrome.

Google primeste ceva destul de atractiv din aceasta colaborare stransa: relatia HP – o retea de reselleri ce ofera pachete personalizate de produse business.

Google Apps este suita online gigant de aplicatii Office bazate pe cloud ce include Google Docs si Google Drive, printre altele.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.