HP a facut treaba buna cu tabletele sale in ultimul timp, acestea au rulat fie Windows cat si Android oferind utilizatorilor sansa de a alege sistemul de operare favorit intr-un dispozitiv al companiei.

HP a lansat doua noi tablete – una ce ruleaza Android si una ce ruleaza Windows – denumite HP Slate Pro 10 si HP Pro Tablet 10. In esenta, dispozitivele sunt asemanatoare: procesor Intel Bay Trail, 2GB capacitate memorie RAM, 32GB spatiu intern de stocare si capabilitati NFC. Slate este tableta ce ruleaza sistemul de operare Android iar Tablet este cea ce ruleaza sistemul de operare Windows.

Ambele tablete au o diagonala de 10 inci a ecranului si sunt denumite Pro datorita includerii unui stylus pasiv pentru atingeri mai precise. Acesta nu este un stylus obisnuit asa cum regasim pe Note 4 sau Surface Pro 3, acesta va face ceea ce face di degetul dar putin mai precis. Ambele tablete ofera conectivitate WiFi dar zvonurile sugereaza optiunea adaugarii unei conexiuni la retea 3G.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.