HP a lansat noul hibrid Elite x2 cu Windows 10

HP Elite x2

HP a lansat noul hibrid HP Elite x2 dezvoltat pentru profesioniștii ce doresc mai multă mobilitate. Potrivit companiei, noul hibrid este unul “incredibil de versatil” ce oferă “productivitatea unui notebook alături de conveniența unei tablete“.

Tableta cu diagonala de 12 inci are o carcasă din aluminium și cântărește aproximativ 1Kg. Ca și performanță, aceasta folosește un procesor Intel Core M vPro din generația a 6-a, stocare de la 128GB până la 512GB și 4-8GB capacitate a memoriei RAM. Aceasta are o tastatură detașabilă și un stilus.

Clienții pot alege dintre două modele ale tastaturii; acestea sunt derivate din HP EliteBook Folio 1020 și acoperite cu o bază de aluminium. Stylusul are integrați senzori de presiune pentru a ajuta la desenarea pe ecran.

Dispozitivul rulează sistemul de operare Windows 10 despre care HP spune că are o durată de viață a bateriei mare dar compania ezită să ne spună cu exactitate care este aceasta.

Elite x2 include atât porturi USB-A cât și Thunderbolt 3 alături de un modem, opțional, modemul Snapdragon X5 LTE cu suport pentru majoritatea rețelelor 3G/4G.

      

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus