HP confirma perechea de telefoane VoiceTab 6 si 7

Zilele trecute au aparut mai multe zvonuri in presa despre un nou phablet de la HP, imaginile aparute in presa au fost slabe dar cu siguranta nol dispozitiv avea un display de 6 inch iar apoi s-a zvonit ca HP are in plan lansarea de noi telefoane de 5.5, 6 si 7 inch.

HP a anuntat in mod oficial Slate6 si Slate7 VoiceTab, fara un dispozitiv de 5.5 inch de aceasta data. Specificatiile oficiale detaliate nu sunt prezente inca dar HP mentioneaza de procesoare quad-core, suport dual-SIM si difuzoare frontale stereo. Bazandu-ne pe ce am vazut anterior, procesorul poate fi o componenta Marvell de 1GHz. Alte zvonuri vorbeau de ecrane HD 720p, stocare 16GB (cu extensie microSD) si camere foto cu senzori de 5MP (camere frontale de 2MP).

In ciuda ecranelor, HP insista ca noile phableturi sunt “destul de subtiri pentru a incape in buzunar”. Planurile de lansare pentru noua pereche de telefoane supradimensionate includ o lansare in India luna urmatoare si ramane de vazut unde or sa para in continuare.

In afara de confirmarea unor zvonuri, HP nu a oferit informatii despre pretul noilor dispozitive VoiceTab, o sa va tinem la curent.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus