Chiar daca a esuat in a atinge scopul in vanzarea a 60 de milioane de telefoane, Huawei a avut un 2013 destul de bun. Acestia au distribuit 52 de milioane de dispozitive3 inteligente anul trecut si a adevenit astfel producatorul numarul 3 in lume si a creat unul dintre cele mai bina vandute telefoane Android – Ascend P6.

Dar in portofoliul Huawei lipseste ceva – un dispozitiv de top foarte dorit de consumatori. Huawei are seria de produse D cu specificatii de top dar ii lipseste designul atractiv si promovarea pe piata. Compania are si un smartphone popular, din seria P, Ascend P6, un smartphone ce se afla printre cele mai bune telefoane din 2013. Compania planuieste pentru acest an sa combine specificatiile si designul seriilor P si D lansand un nou smartphone high-end.

Potrivit unor surse din China, Huawei lucreaza la seria S de telefoane ce va combina tot ce-i mai bun din seriile de telefoane P si D. Noul smartphone este dezvoltat de echipa „dream team” a companiei ce se afla sub supravegherea directa a CEO-ului companiei.

Ascend Sx are o grosime de 6.9mm si va fi echipat cu noul procesor de 64 de biti creat de Huawei, 3Gb memorie RAm, 16Gb spatiu de stocare propriu, un display ce ruleaza o rezolutie de 2560x1440px, o camera foto cu un senzor de 16MP si o baterie cu capacitatea de 3050mAh.

Viitorul smartphone de top Huawei Ascend Sx va avea un pret de aproximativ 800$, un pret ce il pune alaturi de iPhone si Galaxy S5.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.