Free cookie consent management tool by TermsFeed

Pentagonul are mai multa tehnologie avansata in lucru pentru acest an. Va puteti gandi la drone, arme cu laser, razboi cibernetic dar si la bombardierul B-52. In acest an, Trupele navale ale SUA vor dispune de o arma laser la bordul unei nave din Golful Persic. Trupele navale vor trimite nava USS Ponce echipata cu o arma laser fixa ca o demonstratie pe mare.

Mai multa actiune in acest an pentru un nou aparat de zbor fara pilot, acesta a fost construit in anii recenti pentru frontul dronelor. Pe la jumatatea acestui an, de exemplu, Trupele navale ale SUA vor avansa planurile pentru aparatul de zbor UCLASS (Unmanned Carrier Launched Airborne Surveillance and Strike).

Intre timp, batranul bombardier B-52 ar putea primi un upgrade digital primind astfel comunicatii radio pentru secolul 21. Cea mai interesanta dezvoltare tehnologica poate fi cea nevazuta – razboiul cibernetic. Nu se cunosc prea multe informatii, Fortele Aeriene ale SUA au planuri mari pentru 2014 si 2015 in ceea ce priveste razboiul electronic. Fondurile sunt mai mari, numarul de angajati s-a marit cu 1000 de „cyberprofessionals” si peste 6000 de militari lucreaza deja la serviciul operational de razboi electronic.

Galerie foto pe pagina noastra de Facebook: TechCafeRo

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.