Luna trecuta, HP a introdus nu mai putin de 4 noi tablete Android pentru piata din SUA iar la putin timp dupa compania a mai prezentat inca 3. Acestea sunt lansate pentru pietele locale din China (ce intr-o zi ar putea fi lansate si pe alte piete). Cele 3 tablete sunt denumite Compaq 7, Compaq 7+ si Compaq8.

Este interesant sa vedem cum HP foloseste brandul Compaq aici. Asa cum v-ati putut imagina, numerele de serie al tabletelor se refera si la dimensiunea ecranului. Tableta Compaq 7 are un display de 7 inch ce ruleaza la o rezolutie de 1024×600 TN iar 7+ are un display IPS pentru o calitate sporita. Compaq 8 are un ecran de 7.85 inch ce ruleaza la o rezolutie de 1024×768 IPS, toate tabletele sunt construite din metal, ca reminiscente al iPad Mini.

Toate 3 tabletel au procesir quad-core ARM Cortex A7 de la Allwinner, A31S, 1 GB memorie RAM si spatiu intern de stocare 8 sau 16GB iar sistemul de operare rulat este Android 4.2 Jelly Bean.

Pretul tabletelor incepe de la 164$.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.