HP plănuiește să lanseze o nouă tabletă dedicată pieței business și clienților obișnuiți cu sistemul de operare Windows 10. HP Pro Tablet 608 se va lansa undeva în luna August, la scurt timp după ce Microsoft va lansa noul Windows 10 (29 Iulie).

Noua tabletă va folosi un procesor cu patru nuclee Intel Core Atom Z8500 alături de 4GB capacitate a memoriei RAM și 128GB spațiu intern de stocare. Durata de viață a bateriei va fi în jur de 8 ore iar alte specificații includ o cameră foto pe spate cu un senzor de 8MP și frontală cu un senzor de 2MP. Tableta va dispune de noul port USB-C.

HP Pro Tablet 608 are o grosime de 8,35mm și oferă o bună experiență de vizualizare mulțumită ecranului ce afișează o rezoluție de 2048×1536 pixeli ce se ajustează în mod automat luminii din jur.

Ecranul tabletei este protejat de Corning Gorilla Glass 4 iar carcasa acesteia este din metal și oferă conectivitate WiFi dual-band ac/b/g/n și opțiunea pentru 3G sau 4G.

Prețul tabletei HP Pro Tablet 608 va fi în jur de 480$.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.