HTC a lansat telefonul de top One M8

HTC One M8

Dupa mai multe zvonuri si speculatii, HTC a anuntat in mod oficial noul smartphone HTC One (M8), o urmare puternica a precedentului HTC One (M7).

Cel mai nou varf de gama de la HTC si foloseste un design unibody iar compania a introdus mici elemente de design pentru a-l diferentia de M7: telefonul este mai subtire la colturi.

Ca si specificatii, HTC One M8 are un ecran fullHD cu diagonala de 5 inci, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 ce ruleaza la o frecventa de 2.3GHz, 2GB memorie RAM, 16 sau 32GB spatiu intern de stocare, slot pentru card microSD ce suporta pana la 128GB spatiu aditional de stocare, suport NFC, WiFi 802.11 ac, port infrarosu, Bluetooth, 4G LTE, o baterie cu capacitatea de 2600mAh ce va oferi pana la 20 de ore de utilizare in convorbiri 3G si pana la 496 ore in standby, si ruleaza sistemul de operare Android 4.4 KitKat.

O functie interesanta din noul smartphone este camera foto denumita Dual Camera ce foloseste modulul UltraPixel dezvoltat de companie. Aceasta incorporeaza un senzor adanc aditional modulului UltraPixel oferind utilizatorilor mai multe efecte alaturi de un blit dual-LED.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus