HTC a prezentat publicului noul vârf de gamă HTC U11 în cadrul unui eveniment dedicat. Compania a prezentat noul telefon de top subliniind cele mai bune specificații tehnice dar și funcțiile disponibile.

Noul telefon HTC U11 are specificații tehnice de invidiat alături de o cameră foto impresionantă, un procesor puternic și un design specific gamei de produse HTC U.

Telefonul HTC U11 dispune de funcții avansate precum:

  • HTC Edge Sense, noua dimensiune a interacțiunii cu telefonul tău prin atingere.
  • Suprafața lichidă, un design unic și extraordinar, ce te reflectă.
  • HTC USonic, cel mai avansat set de căști audio construit vreodată pentru sunet personal, care acum include și funcția de Anulare Activă a Zgomotului.
  • Camere foto uimitoare, cu cel mai mare scor independent primit vreodată de o cameră foto de smartphone.
  • HTC Sense Companion, Google Assistant, și Amazon Alexa, pentru un smartphone mai inteligent, care să-ți fie de ajutor.

Prin intermediul tuturor acestora, noul HTC U11 stabilește un nou standard al așteptărilor pe care le poți avea de la un smartphone.

Specificațiile tehnice sunt de invidiat și includ un ecran cu diagonala de 5,5 inci cu rezoluție Quad HD de 2560×1440 pixeli și protecție Gorilla Glass 5, procesor performant Qualcomm Snapdragon 835 cu opt nuclee care rulează la o frecvență maximă de 2,54GHz, 4GB capacitate a memoriei RAM și 64GB spațiu intern de stocare cu suport pentru card microSD.

Dispozitivul are o cameră foto principală care folosește un senzor UltraPixel 3 de 12MP cu pixeli de 1,4 μm, bliț dual LED, apertura de f/1.7 și funcții precum UltraSpeed Autofocus, senzor BSI, stabilizare optică a imaginii sau HDR Boost. Camera foto secundară folosește un senzor de 16MP și include funcții utile care ajută la înfrumusetarea fotografiilor.

La nivel de senzori, HTC U11 are un senzor Edge, un senzor pentru lumina ambientală, un senzor de proximitate, senzor G de mișcare, busolă, giroscop, senzor magnetic, senzor pentru citirea amprentelor dar și un senzor Hub pentru urmărirea activității sportive. Telefonul are o baterie cu capacitatea de 3000 mAh și rulează sistemul de operare Android 7.1 Nougat personalizat cu interfața HTC Sense UI.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.