HTC One M8 GPE primește Android 6.0 Marshmallow

HTC One M8

Vârful de gamă al HTC din anul 2014, One M8, este primul smartphone al companiei ce va primi actualizarea la Android 6.0 Marshmallow. HTC One A9 este primul smartphone care rulează noua versiune a sistemului de operare dar acesta este distribuit cu acesta, nu actualizat ca One M8. HTC One M8, doar ediția Google Play a dispozitivului, primește noua actualizare.

Motivul pentru care One M8 GPE primește actualizarea deoarece actualizările sunt puse la dispoziție chiar de Google iar producătorul doar le distribuie. Probabil că și ediția M8 din intraga lume va primi actualizarea dar va mai trece ceva timp până atunci.

HTC One M8 sau One M9 va primi actualizarea cu puțină întârziere datorită interfeței personalizate Sense UI de la HTC care trebuie integrată corect în noua versiune a sistemului de operare Android.

Dacă dețineți HTC One M8, ediție Google Play, atunci vă puteți actualiza dispozitivul. Fișierul de actualizare are o dimensiune de aproximativ 450MB așa că vă recomandăm o conexiune WiFi cu o viteză bună. HTC One M8 și One M9 vor primi noua versiune a sistemului de operare până la sfârșitul acestui an pe lângă alte 10 dispozitive ale companiei ce vor primi actualizarea anul viitor.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus