HTC One Max a aparut in mai multe imagini pe siteurile de tehnologie de pe web , putem spune ca nu a fost nimic despre care sa nu se fi vorbit despre acesa. In ultimele imagini aparute, un tester a rootat telefonul si ne-a oferit cateva screenshoturi care ne prezinta o noua interfata a aplicatiei pentru camera confirmand astfel optiunile anticipate.

Imaginea de mai sus ne confirma faptul ca HTC One Max ne fa oferi un nou mod de fotografiere pe diferite nivele dar si un mod panoramic. Inregistrarea video va avea si ea noi optiuni oferind inregistrare HDR. In noutatile anterioare publicate am aflat ca HTC One Max va avea o camera foto cu stabilizare optica a imaginii dar si camera foto 4-ultrapixel de la HTC One.

Acelasi tester care ne-a oferit imaginile a mai confirmat ca senzorul de pe spatele dispozitivului – pozitionat sub camera – este un senzor pentru amprenta asa cum era de asteptat. Testerul sustine ca a incercat acest senzor pentru cateva zile iar rata de recunoastere este inalta.

Ca specificatii, HTC One Maxva avea un display de 5.9 inch FullHD 1920x1080px si un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800, HTC One are un procesor Snapdragon 600. Daca totul decurge bine in interiorul companiei, vom vedea noul dispozitiv pe piata destul de rapid.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.