HTC va lansa luna viitoare un nou smartphone de top

HTC - Save the date

HTC ne pregătește o surpriză pentru luna viitoare. Compania este gata de o nouă lansare și este gata să ne aducă un nou smartphone de top.

Pe 16 Mai, HTC va lansa un nou smartphone de top în cadrul unui eveniment global care va fi organizat în Taipei, New York și Londra. Compania este gata să lanseze următorul său telefon de top.

Noul smartphone HTC U 11 (sau HTC U Ocean cum mai este denumit în presă) va fi prezentat publicului luna viitoare. Dispozivitul se va alătura gamei de produse HTC U, va păstra elementele de design specifice acesteia și va fi disponibil în mai multe opțiuni de culoare.

Potrivit celor mai recente zvonuri din mediul online, viitorul dispozitiv va avea specificații tehnice foarte bune. HTC U 11 va folosi un procesor de top de la Qualcomm alături de specificații tehnice care includ un ecran performant, noi senzori, un sistem nou de microfoane dar nu va avea o mufă audio pentru căști.

Informațiile sunt puține iar cele prezente rămân doar zvonuri. Pentru detalii oficiale va trebui să așteptăm data de 16 Mai, data de lansare a următorului smartphone de top de la HTC.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus