Huawei a lansat primul dispozitiv mobil WiFi LTE Cat6 din lume, Huawei E5786. Cu viteze de descarcare de pana la 300 Mbps, Huawei E5786 marcheaza inceputul unei noi ere in ceea ce priveste conectivitatea avansata LTE.

“Ca lider pe piata de echipamente mobile si al industriei de retele LTE de ultima generatie, Huawei optimizeaza compatibilitatea dintre echipamente si retele. Huawei E5786 le ofera utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de o conexiune continua de mare viteza cu conectivitate maxima a semnalului. Cu dispozitivul Huawei E5786, Huawei raspunde nevoii consumatorilor care isi doresc o conexiune la Internet de mare viteza pe care sa se poata baza, oriunde si oricand.” a spus Richard Yu, CEO Huawei Consumer Business Group.

Huawei E5786 ofera conexiune la Internet la cele mai mari viteze de pana la 300 Mbps. Astfel, utilizatorii vor putea descarca un film HD in 30 de secunde sau vor putea incarca un videoclip pe YouTube in doar 5-6 secunde. Acesta este primul dispozitiv WiFi mobil care suporta WiFi 802.11ac 2×2 MIMO, iar banda si antena 2.4G/5G pun la dispozitia utilizatorilor o buna configuratie WiFi.

Hotspotul ofera conectivitate WiFi pentru pana la 10 dispozitive conectate la acesta, avand o baterie puternica de 3000 mAh care asigura 10 ore de utilizare in modul LTE sau 500 ore in modul standby. Tehnologia unica de economisire a energiei, pe care dispozitivul o are, imbunatateste performanta acestuia cu pana la 30%, comparativ cu alte produse din aceeasi clasa. Nu in ultimul rand, Huawei E5786 ofera posibilitatea incarcarii inverse, astfel incat poate fi incarcat prin conectarea la un smartphone.

Inspirat de linia arcuita a unui curcubeu, Huawei E5768 este compact, subtire, cu o grosime de 15,9 mm, cantareste doar 145 grame si include un design intuitiv prin functionalitatea “press and play”. Interfata sa interactiva UI poate monitoriza mesajele de tip SMS, traficul de date, durata de viata a bateriei, in orice moment, precum si ajustarea setarilor pentru deconectare automata si salvarea orei. Aceste functii pot fi controlate cu usurinta si prin intermediul unei aplicatii instalate pe smartphone, “Huawei`s Mobile WiFi”.

Huawei E5786 are un display elegant, transparent, si o carcasa din plastic dublu pentru o rezistenta cat mai buna. Dispozitivul suporta conectarea prin Micro USB 3.0, asigurand, astfel, transmiterea extrem de rapida a datelor, incarcarea in doar trei ore si pornirea in cinci secunde.

Huawei E5786 vine in varianta de culoare negru si va fi disponibil in piete selectionate din Europa, Australia, Orientul Mijlociu si Rusia incepand cu luna mai 2014.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.