Lenovo a facut pasi interesanti in proesarea mobila, noua linie de proguse Lenovo Yoga a preluat forma si dimensiunile traditionale si au evoluat in calculatoare cu diferite dimensiuni si functionalitati. Noua tableta Lenovo Yoga Tablet 10 HD+ nu este o exceptie. Aceasta nu are o tastatura dar are o rama metalica ce ajuta la asezarea tabletaei ca pe un stand.

Specificatii:

  • sistem de operare Android 4.3 Jelly Bean
  • ecran IPS LCD FullHD de 10.1 inch ce ruleaza la o rezolutie de 1920x1200px
  • procesor quad-core cu o frecventa de 1.6GHz
  • 2GB memorie RAM
  • 32Gb spatiu de stocare intern (extensibil folosind un card microSD)
  • o baterie cu capacitatea de 9.000mAh

Procesorul folosit de tableta face din aceasta un dispozitiv de nivel mediu iar ecranul sau impresioneaza oferind o rezolutie inalta. Vizionare de filme, imagini si navigarea pe internet sunt oferite intr-o experienta bogata iar viteza de rulare nu este slaba. Functiia de stand oferita de dispozitiv este ceva util, mai ales pentru o tableta de 10 inch care, in majoritatea timpului de utilizare, necesita un dock.

Lenovo Yoga Tableta 10 HD+ va avea un pret de 340$ iar data de lansare nu a fost anuntata oficial dar ar trebui sa o vedem pe rafturi in scurt timp.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.