Free cookie consent management tool by TermsFeed

Huawei a lansat astăzi o nouă game de produse cu care intră pe piața laptopurilor și a dispozitivelor ultraportabile de tip 2 în 1. Noul laptop Huawei MateBook X este cel mai performant produs din noua gamă lansată astăzi de către companie.

Laptopul Huawei MateBook X este un dispozitiv impresionant cu ecran de 13 inci care are un design modern, margini de 4,4 mm și un raport ecran-carcasă de 88%. Este dotat cu procesor Intel Core i7 sau i5, sistem audio Dolby Atmos și buton de pornire pe baza amprentei, care integrează un procesor independent criptat.

“Suntem foarte entuziasmați să colaborăm cu Huawei pentru lansarea sistemului audio Dolby Atmos. Sistemul nu face parte din categoria celor utilizate în general pe laptop, am lucrat intens pentru a livra o soluție completă, asigurându-ne că există un echilibru perfect între hardware și software. Rezultatul constă într-o experiență audio extraordinară, de care suntem foarte mândri.”

– a declarat, Giles Baker, Senior Vice President, Consumer Entertainment, Dolby Laboratories.

Dispozitivul are un ecran cu o proporție de 3:2 și folosește tehnologia Space Cooling cu material de microcapsulare, utilizat până acum în industria aeronautică, și aplicat pe un PC pentru prima dată, Huawei X este un notebook de 13 inci fără sistem de ventilație, dar cu un procesor de generație a șaptea, disponibil în trei variante de culori: Prestige Gold, Space Gray și Rose Gold.

În plus, acesta încorporează un display cu rezoluție 2K, protejat de Corning Gorilla Glass cu tehnologie pentru confort vizual și o baterie de 41.4Wh (5449mAh). De asemenea, este primul PC cu sistem audio Dolby Atmos și cu difuzoare concepute în colaborare cu Dolby, oferind o experiență audio peste așteptări.

Printre specificațiile tehnice se numără 4GB sau 8GB capacitate a memoriei RAM, spațiu de stocare SSD cu capacitatea de 256GB sau 512GB alături de porturi USB de tip C în lateral, port HDMI, DVI dar și porturi USB 2.0. Alte detalii mai includ conexiune Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac dual-band Bluetooth 4.1 alături de un senzor pemtru lumină ambientală, senzor pentru citirea amprentelor, accelerometru și senzor de proximitate.

Specificațiile tehnice sunt foarte bune, designul este unul atrăgător iar prețul este pe măsură. Modelul cu procesor Intel Core i5, 8GB capacitate a memoriei RAM și 256GB spațiu intern de stocare va fi disponibil la un preț recomandat de 1400 de euro și poate ajunge la 1600 de euro în varianta cu 512GB spațiu de stocare sau 1900 de euro pentru modelul de top cu procesor Intel Core i7 și 512GB spațiu de stocare.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.