Free cookie consent management tool by TermsFeed

În data de 26 mai 2017 va avea loc Conferința HackTalks, eveniment ce marchează debutul maratonului de programare HackTM 2017. Cea de a doua ediție a conferinței se va desfășura la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, începând cu ora 9:00. Evenimentul este gratuit și are scopul de a sprijini comunitatea tech din Timișoara.

Anul acesta 25 de specialiști, antrepernori și experți din diferite arii ale domeniului tehnologic vor urca pe scena HackTalks pentru a-i inspira pe cei pasionați de IT.

Printre aceștia de numără: Dragos Pîslaru, Valentin Mureșan, Alexandru Sișu, Shari Mahrdt, Ioana Iordan, Cătălina Azamfirei, David Altmayer, Josef Dunne și mulți alții. Prin povești de succes la nivel național sau internațional, sfaturi și inovații tehnologice, scopul conferinței este de a crea un mediu de comunicare și învățare destinat comunității tech din Timișoara. Așadar, principalele subiecte ale conferinței vor fi: unelte și metode pentru eficientizarea procesului de programare, tendințe din domeniu, hardware, design, programare civică și detalii din lumea startup-urilor.

Agenda evenimentului, informații despre speakeri și prezentările susținute pot fi consultate pe hacktm.ro sau pe pagina de Facebook a evenimentului HackTalks 2017.

HackTM 2017 a ajuns la cea de-a patra ediție și este cel mai mare maraton de programare din sud-estul Europei. HackTM însumează 50 de ore de programare intensă, timp în care echipele trebuie să pregătescă proiecte inovatoare și să convingă juriul sau sponsorii că ideea lor merită unul dintre premiile puse în joc. Anul acesta, valoarea totală a premiilor depășește 10.000 ‎€.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.