Free cookie consent management tool by TermsFeed

Robotul umanoid, care i-a cucerit deja pe participanții la Summiturile Bucharest Technology Week, va deschide și expoziția din aer liber a acestui festival. Astfel, toți care vor să-l vadă pe InMoov în acțiune sunt așteptați vineri, între orele 14.00-20.00, în Piața George Enescu. Accesul gratuit pentru toți vizitatorii care se înscriu pe techweek.ro

După 3 zile de conferințe și dezbateri, de workshop-uri și prezentări pentru oamenii de business, Bucharest Technology Week deschide mâine porțile pentru miile de vizitatori, fani ai inovațiilor, dornici să testeze zeci de gadget-uri, imprimante 3D, mașini electrice și hibrid și sisteme inteligente.

„Au fost conferințe de nivelul celor din Europa Occidentală. Este o scenă impresionantă nu doar prin dimensiune, ci și prin designul futurist, iar speakerii sunt de cel mai înalt nivel. Să discuți direct cu Bill Boorman, cu Perry Timms și Reza Moussavian reprezintă experiențe profesionale de excepție”

– a declarat Marius Dragomir, participant la Summitul HR Masters.

Prima parte a Bucharest Technology Week, cea a conferințelor și expoziției găzduite de Hotelul Athénée Palace Hilton, se încheie mâine, cu Summiturile PHP și Java, unde participă însuși fondatorul PHP, Rasmus Lerdorf.

Se deschide a doua parte, expoziția din Piața George Enescu, la care participă 55 de companii ce vor prezenta sute de tehnologii de ultimă generație.

Programul expoziției este următorul:

  • Vineri, 26 mai – 12.00-20.00
  • Sâmbătă, 27 mai – 10.00-20.00
  • Duminică, 28 mai – 10.00-18.00

Accesul participanților se face doar pe baza unui cod primit la înregistrarea pe techweek.ro

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.