Free cookie consent management tool by TermsFeed

Chiar dacă nu poate primi denumirea de smartwatch în adevăratul sens a cuvântului, ceasul Crystal oferit de Zeblaze își merită o oarecare atenție prin prisma designului său, a materialelor folosite sau chiar și a funcțiilor ce le oferă. Zeblaze este o companie din China ce dezvoltă dispozitive pentru încheietura mânii folosind soluții software proprii (nu vă așteptați să găsiți Android Wear sau un alt sistem de operare de renume).

După cum se poate observa și în imaginea de mai sus, ceasul are un design destul de atrăgător pentru oricine iar funcțiile ce le oferă poate mulțumi pe mulți dintre noi: monitorizare a bătăilor inimii, reminder SMS sau apel, pedometru dar și altele ce le vom detalia puțin mai jos.

La nivel de atractivitate, Zeblaze Crystal este o apariție elegantă iar pe lângă frumusețe găsim și puțină înțelepciune. Ceasul folosește o sticlă curbată 3D cu un design perfect oferind celuia ce îl poartă o senzație plăcută la atingere. Cureaua folosită de companie este una din piele iar cei ce își doresc produsul pot alege din mai multe opțiuni de culoare: alb sau negru.

Cum vorbeam de înțelepciune, chiar dacă nu folosește soluții software cunoscute, noul Crystal de la Zeblaze folosește un cip de la MediaTek și anume MTK2502 alături de 128MB capacitate a memoriei RAM și 64MB spațiu intern de stocare, destul pentru funcțiile de bază ce le oferă dar și pentru o funcționare fluentă. Pe lângă acestea, ceasul include conectivitate Bluetooth 4.0 și este rezistent la apă având certificare IP65. Printre specificațiile sale mai putem vorbi despre bateria polimer ce are o capacitate de 280mAh ce oferă o autonomie de peste 70 de ore, ecran cu diagonala de 1,54 de inci ce rulează la o rezoluție de 240×240 pixeli și compatibilitate cu dispozitivele ce rulează sistemele de operare Android sau iOS.

Ca și funcții, ceasul permite acceptarea apelurilor de pe telefon, apelarea sau accesarea contactelor, reminder pentru mesajele primite, control la distanță a muzicii sau a camerei, monitorizarea bătăilor inimii, monitorizarea somnului, pedometru sau afișarea stării vremii, alarmă, cronometru sau calendar. Dispoziticul vă poate alerta prin intermediul vibrațiilor sau a tonurilor de apel dar permite și afișarea mesajelor de tip PUSH de pe Facebook, Twitter sau mesajele e-mail. Ceasul are dimensiunile: 9.1 x 9.1 x 8 cm și cântărește 82 de grame. Pachetul include ceasul, manual în limba engleză și cablul USB pentru încărcarea bateriei.

Zeblaze Crystal este disponibil pe magazinul online Gearbest la un preț de aproximativ 50$ mulțumită unei oferte ce are loc în această săptămână iar costul transportului este gratuit.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.